ОГОЛОШЕННЯ!!! Готуємось до відкриття!

2020-06-25

2020-06-25

/Files/images/карантин 1.jpg

Шановні батьки!

Повідомляємо Вам, що з 1 липня 2020 року планується відкриття закладу для відвідування дітьми.

Велике прохання з розумінням віднестися до вимог, які прописані у рішенні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 20.05.2020 р.та рекомендацій Головного державного санітарного лікаря (постанова МОЗ від 21.05.2020 р.).

При вході на територію садка медична сестра щодня з 08:00 до 09:00 буде проводити огляд дитини, вимірювання та фіксацію температури тіла безконтактним термометром. Якщо вона буде перевищувати 37,2 або будуть виявлені ознаки респіраторного захворювання, дитина до садка не приймається. Температуру тіла у дітей будуть вимірювати кожні 4 години. У разі виявлення підвищеної температури протягом дня, дитину буде ізольовано до приходу батьків.

Всі батьки мають перебувати в захисній масці.

На час карантину батькам не дозволяється заходити в приміщення дошкільного навчального закладу. Прийом дитини вихователем ведеться виключно на групових ігрових майданчиках.

Особисті речі дитини бажано покласти до дитячого рюкзака, щоб мінімізувати контакт.

Забороняється давати дитині в садочок продукти харчування та іграшки.

Забирати дитину з ДНЗ дозволяється лише на ігрових майданчиках, не заходячи до приміщення садочка. Поясніть, будь ласка, дитині заздалегідь, що зараз Вам не можна заходити до групи.

Чергова група на час карантину працювати не буде. Режим роботи закладу з 08.00 до 17.00.

ПАМЯТАЙТЕ! Карантинні обмеження тривають і лише спільними зусиллями ми зможемо забезпечити для наших дітей безпечне перебування у дошкільному закладі.

/Files/images/сонечко 3.jpeg

З початком літа у всіх дошкільних закладах розпочинається оздоровчий період.

Кількість занять зменшується. Дітки будуть максимально перебувати на свіжому повітрі.

До закінчення адаптивного карантину приміщення будуть додатково дезінфікувати, прибирати та провітрювати.

Батьківські збори дозволені лише дистанційно.

Буде обмежено заняття, що потребують фізичного контакту або додаткового інвентаря;

Дезінфекція поверхонь проводитиметься раз на 2 години, вологе прибирання 2 рази на день, а також провітрювати приміщення протягом дня.

З відкриттям садка працівники будуть приділяти особливу увагу дезінфекції рук та мити їх із милом або обробляти спиртовмісними антисептиками щонайменше раз на 2 години. Зрештою, усі ці вимоги не є незвичними для садочків: ми і до карантину регулярно провітрювали приміщення, робили вологе прибирання.

Відповідно вимог будемо проводити більше активностей на відкритому повітрі і обмежимо заняття, що потребують сенсорних матеріалів.

Наші працівники зроблять все можливе, щоб дотриматися вимог безпеки і створити емоційний комфорт для дітей!

Кiлькiсть переглядiв: 268

Коментарi